چرا نمک یددار؟
نمک یُددار گونهای از نمک خوراکی است که با مقدار بسیار اندکی از نمکهای یُد (مانند یدات پتاسیم) مخلوط شدهاست.این محصول، ید مورد نیاز بدن را تأمین میکند، زیرا کمبود ید در رژیم غذایی انسان موجب بیماریهای گوناگون میشود. نمکهای تصفیه شدهی یددار به دلیل خلوص بالا، میزان ید را بهتر و به مدت بیشتر حفظ میکنند.
برای حفظ ید در نمک یددار، باید نمک را در مدت کمتر از یک سال مصرف کرد، آن را دور از نور و رطوبت و در ظرفهای در بستهٔ پلاستیکی، چوبی، سفالی یا شیشهای تیره نگهداری کرد. همچنین هنگام پخت غذا، بهتر است نمک در انتهای پخت اضافه شود تا ید آن تا حد امکان حفظ شود.
بدون دیدگاه