خرید عمده نمک بسته بندی سودمند بدون واسطه

نمک سودمند

نمک بسته بندی سودمند


نمک بسته بندی سودمند چه نقشی در بدن و زندگی ما دارد؟

نمک بسته بندی تصفیه شده سودمند یکی از مواد مورد نیاز برای سوخت وساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات است. این ماده به مقدار محدود مورد نیاز بوده و مصرف متعادل آن لازم است. به طور مثال در هنگام اسهال و استفراغ و یا فعالیت شدید بدنی و در هوای گرم با مصرف کمی نمک می توان املاح از دست رفته بدن را جبران کرد.

نمک یددار نسبت به سایر انواع نمک برتری دارد، اما باید دانست که نمک یددار تصفیه شده بسیار بهتر از دیگر نمکها می باشد . به همین دلیل سرآشپزها آن را ترجیح می دهند زیرا چسبندگی بهتری به پوست، هم برای ماهی و هم برای گوشت دارد و این پایبندی نه تنها فرآیند چاشنی را بسیار آسان تر و ساده تر می کند، بلکه به مسئول غذا اجازه می دهد تا به راحتی مقدار مناسب نمک را در غذا قرار دهد.

نمک بسته بندی سودمند
نمک تصفیه شده بسته بندی

تاریخچه و انواع منابع نمک بسته‌بندی

نمک بسته‌بندی به نمک‌هایی اطلاق می‌شود که در ظروف و بسته‌های بهداشتی عرضه می‌شوند. این نمک‌ها می‌توانند از منابع مختلفی مانند دریا، معادن و فرآوری شوند. انواع اصلی نمک بسته‌بندی عبارتند از:

  1. نمک طعام: این نوع نمک معمولاً برای پخت و پز و افزودن به غذاها استفاده می‌شود. نمک طعام به دو صورت یددار و غیر یددار در دسترس است.
  2. نمک دریا: این نمک از تبخیر آب دریا به دست می‌آید و به دلیل وجود مواد معدنی دیگر و عطر خاص خود، محبوبیت زیادی دارد.
  3. سنگ نمک: این نوع نمک از معادن تهیه می‌شود و معمولاً به صورت درشت‌دانه و بدون فرآوری عرضه می‌شود.

مزایای نمک بسته‌بندی سودمند

  1. بهداشت و ایمنی: بسته‌بندی مناسب نمک تضمین می‌کند که محصول در شرایط بهداشتی و بدون آلودگی عرضه می‌شود.
  2. سهولت در استفاده: بسته‌های فشرده و طراحی شده به کاربران این امکان را می‌دهد که به آسانی از نمک استفاده کنند و آن را به راحتی نگهداری کنند.
  3. تنوع در طعم و کاربرد: نمک‌های بسته‌بندی شده معمولاً با طعم‌های مختلف و برای استفاده‌های خاصی طراحی شده‌اند، مانند نمک‌های مخصوص گریل یا طعم‌دهنده‌های دیگر.
نمک تصفیه شده سودمند
نمک سودمند

دلایل استفاذه از نمک بسته بندی سودمند 

می دانید که بدن ما روزانه به مقداری مواد معدنی نیاز دارد که ید نیز یکی از آنهاست و یکی از عناصر کمیاب و با ارزش در طبیعت است  که بدن انسان روزانه به میزان کمی از آن نیاز دارد. مهم ترین تاثیر ید در بدن شرکت در ساختمان هورمون های تیروئیدی است که نقش مهمی در رشد و تکامل اندام های حرکتی و سیستم عصبی، عملکرد طبیعی مغز، حفظ دمای بدن، تولید انرژی و سوخت و ساز ایفا میکند.

غذاهای دریایی مانند ماهی و میگوی آب شور سرشار ازمنابع غذایی ید هستند؛ همچنین مقدار ید موجود در شیر، لبنیات و تخم مرغ با توجه بهمیزان ید خاکی که حیوان در آن پرورش یافته، متغیر است. از آنجایی که خاک بسیاری از مناطق جهان از جمله ایران میزان ید کافی ندارد و همچنین سرانه مصرف غذاهای دریاییدر ایران پایین است، مصرف نمک یددار برای پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید، ضرورت دارد.

نمک تصفیه شده سودمند را باید روزانه چه مقدار مصرف کنیم؟

در حال حاضر مصرف نمک تصفیه شده سودمند که بویژه در غذاهای آماده به میزان زیاد مورد استفاده قرار می گیرد در کشور ما بالا است. طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک پنج گرم است. این درحالیست که میزان مصرف نمک در کشور 2 تا 3 برابر این مقدار برآورد شده است. نمک دریافتی شامل نمک نمکدان، نمک موجود در مواد غذایی و نمک اضافه شده به غذا در زمان طبخ است.

نمک به مقدار مناسب مصرف شود و کلیه ها هم سالم بوده و عملکرد خوبی داشته باشند نمک مورد نیاز بدن تامین می شود، اما در صورت تداوم مصرف زیاد نمک و مواد شور و یا اختلال در کارکرد کلیه ها یا یکی از سیستم های مربوط به دفع،نمک اضافی موجب تجمع آب در بدن شده و ایجاد ورم در تمام و یا قسمت هایی از بدن می شود. مصرف زیاد نمک و غذاهای شور از عوامل موثر بر افزایش فشار خون و بروز بیماری های قلبی – عروقی به ویژه در افرادی که سابقه این بیماری ها را در خود یا خانواده دارند، می شود. طبق تحقیقات مشخص شده است که دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات مضر دیگری نظیر سکته قلبی، پوکی استخوان، سرطان معده، آسم و … نیز بر سلامت دارند.

نمک تصفیه شده سودمند
نمک تصفیه یددار سودمند

نکات مهمی در مورد نمک تصفیه شده یددار سودمند

 نمک تصفیه شده یددار سودمند نمکی است کاملا بهداشتی که ناخالصی های آن حذف شده است.

– نمک خوراکی باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد. نمک های تصفیه شده یددار به دلیل خلوص بالا میزان ید را بهتر و به مدت بیشتر حفظ می کنند.

– نگهداری و ذخیره کردن نمک یددار به مدت طولانی (بیش از یک سال) موجب از دست رفتن بخشی از ید آن می شود. برای حفظ ید در نمک، باید نمک را دور از نور و رطوبت و در ظرف در بسته پلاستیکی، چوبی، سفالی و یا شیشه های رنگی و تیره نگهداری کرد و جهت اضافه کردن آن به غذا در زمان طبخ، نمک را در انتهای پخت اضافه کرد تا ید آن در حداکثر مقدار حفظ شود.

 نمک تصفیه نشده به علت داشتن ناخالصی در افرادی که سابقه بیماری های گوارشی، کلیوی و کبدی دارند و حتی مصرف مداوم آن در افراد سالم منجر به بروز ناراحتی های گوارشی، کلیوی، کبدی و حتی جذب آهن در بدن می شود.

– همواره به تاریخ مصرف نمک و وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت روی بسته بندی نمک ها توجه کنید.

– دقت کنید که عبارت «نمک یددار تصفیه شده» بر روی بسته بندی نمک درج شده باشد و از خرید هر گونه نمک با عنوان «صادراتی صنعتی» خودداری کنید.

نمک و غذاهای شور باید به مقدار بسیار کم مصرف شود و همان مقدار کم نمک نیز تنها از نوع تصفیه شده یددار باشد.

برای خرید انواع نمک های بسته بندی و انواع نمک های طبیعی ارگانیک خوراکی و تزئینی با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت از طریق راههای ارتباطی در سایت با مجموعه بیوتی سالت ما ارتباط برقرار کنید.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *